04/01/2018

Agenda

aug
29
do
6th festival of Brotherhood @ Klever Str. 115 47533 Keeken Germany Klever Str. 115 47533 Keeken Germany
aug 29 – sep 1 hele dag
sep
7
za
Unleash the Beast – Gemengde Zweethut
sep 7 @ 10:00 – 20:00

Tijdens onze geboorte hebben we een moment van ongekende kracht mogen ervaren. Een kracht waarvan we zijn weerga niet kennen. Gaandeweg ons leven hebben we een angst gecreëerd voor deze kracht, vaak verbonden aan emotionele trauma’s. Verward met woede en agressie hebben we deze energie ver weggestopt in ons lichaam om onszelf en onze omgeving te beschermen, bang voor de vernieling en vernietiging die het potentieel bezit.

Je wordt meegenomen in een sjamanistische reis. Een reis naar de onderwereld, jouw onderbewustzijn. Naar de plek waar jouw krachtdier wacht op jullie ontmoeting. Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. We hebben allen minstens één krachtdier in ons leven. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven. In veel opzichten is ons eigen krachtdier de drager van onze persoonlijke kracht, die het ook voor ons bewaart. Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt het sterker te maken en beter te leren gebruiken. Bepaalde dieren blijven een leven lang, terwijl andere voor een kortstondige tijd bij ons komen als dit nodig is.

In de eerste ronde van de zweethut ga jouw krachtdier (een persoonlijke helper) ontmoeten.

In de tweede ronde verbind je jezelf met het krachtdier, neemt jij vermogens van het dier over, waardoor je de natuurkrachten van de dierenwereld leert kennen en er jouw weg kan vinden. Samen met jouw krachtdier ga jij je verbinden met deze weggestopte energie, jouw oerkracht, jouw levenskracht.

De derde en vierde ronde betreden we het veld van ’Niet Weten’, voelen we wat er nodig is, wat er kan, mag en wil ontstaan.

Hoe verleidelijk het ook kan zijn, de intentie van deze zweethut is niet om in de Krijger-stand te komen en ten strijde te trekken. In plaats daarvan is de intentie om te staan voor jezelf. Jouw bestaansrecht op te eisen, jouw plek op deze aarde. Dit gaat om het vinden van jouw unieke innerlijke kracht zodat jij kunt helen, herstellen, verzorgen en reflecteren op een manier die nu bij jou past. Je maakt een reis en gaat ervaren wat er nodig is om deze weggestopte kracht te ontwaken.

Aanmelden via contact@tsjaman.nl

Bijdrage: €88,-

Inclusief: thee en water, lichte lunch & maaltijd soep nadien
Gehele ceremonie: van opbouw tot afsluiting

Meer informatie en voorbereiding: https://www.tsjaman.nl/zweethut-ceremonie/

okt
19
za
Gaia Kids Zweethut
okt 19 @ 10:00 – 17:00